اخبار
- پنج شنبه, 9th May, 2024
- 15:07pm
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران دهاستینگ،
متاسفانه طی 48 ساعت گذشته دیتاسنتر آسیاتک که میزبان سرورهای ایران دهاستینگ است طی قطعی های متعدد مشکلاتی در شبکه بوجود آورده است که بکاپ گیری های سرویس های ایرانی ما را دچار مشکل کرده است،
در حال پیگیری رفع مشکل هستیم اما در نظر داشته باشید که هیچ بکاپی طی 2 روز گذشته گرفته نشده است و ممکن است تا چند روز این شرایط ادامه دار باشد،
همچنین بدلیل اختلالات موجود ریستور بکاپ در جت بکاپ نیر دچار مشکل شده است و پیشنهاد می شود فعلاً بکاپی ریستور نکنید.
در نهایت از اطلاعات خود محافظت کنید و در صورت نیاز بکاپ گیری دستی انجام داده و پس از دانلود آن را حذف کنید تا فضای هاست شما اشغال نشود.
در صورت وجود هر گونه پرسش یا نیاز به راهنمایی لطفاً از طریق تیکت با بخش فنی در ارتباط باشید،
با تشکر
دهاستینگ
دهاستینگ بعنوان یک مرجع میزبانی وب خدماتی نظیر سرویس های هاست و دامنه را ارائه می دهد. علاوه بر ارائه این خدمات پایه سرور های مجازی و خصوصی و پشتیبانی حرفه ای از جمله دیگر خدمات این هاستینگ می باشد.