آموزش تغییر نسخه PHP در سی پنل
پی اچ پی یکی از محبوب ترین و بهترین زبان های برنامه نویسی تحت وب می باشد که با آموزش تغییر نسخه PHP در سی پنل می توانید نسخه های مختلف در هاست سی پنل را تغییر دهید. در هر نسخه از PHP توابع و الگوریتم های خاصی به شکلی متفاوت اجرا می شود که جهت اینکه کدهای نوشته شده در سایت که به زبان PHP است اجرا شوند نیازمند این است که بدرستی در هاست خوانده شوند.
آموزش تغییر نسخه PHP در سی پنل هاست
در آموزش تغییر نسخه PHP در سی پنل روش تغییر نسخه های PHP به نسخه های پایین تر یا بالاتر بسیار ساده می باشد و تنها با چند کلیک ساده قابل انجام است. ابتدا می بایست وارد سی پنل هاست خود شوید. سپس طبق تصویر زیر بر روی گزینه Select PHP Version شوید.
پس از کلیک بر روی قسمت Select PHP Version کمی منتظر بمانید تا این قسمت بصورت کامل بارگزاری شود. سپس طبق تصویر زیر در مقابل Current PHP version که نسخه PHP فعال شما نوشته شده است و عبارت Current در مقابل این نسخه نوشته شده کلیک کنید تا نسخه های PHP موجود در هاست شما نمایش داده شود.
پس از اینکه نسخه PHP موردنظر خود را انتخاب کردید، دقت داشته باشید که کار به پایان نرسیده است و می بایست طبق تصویر زیر بر روی عبارت Set as current کلیک کنید تا نسخه موردنظر شما اعمال شود.
همچنین در تب های بالا می توانید بر روی Extensions کلیک کنید و توابع موردنیاز خود را انتخاب کنید تا فعال شود و به همین شکل می توانید نسخه های PHP دیگر را تست کنید.
آموزش تغییر نسخه PHP در سی پنل هاست از طریق MultiPHP Manager
بعضاً ممکن است میزبانی که هاست خود را تهیه کرده اید دسترسی Select PHP Version را بسته باشد که معمولاً به این دلیل است که یک سری توابع توسط افراد فعال نشوند. زیرا ممکن است برخی توابع با فعال شدن سرور را دچار اختلال کنند. به همین جهت کاربر در این صورت می بایست توسط MultiPHP Manager نسخه PHP خود را تغییر دهد.
جهت این کار طبق تصویر زیر می بایست پس از ورود به سی پنل هاست، بر روی این گزینه کلیک کنید.
پس از انتخاب گزینه MultiPHP Manager از بخش Software در هاست سی پنل، مشابه تصویر زیر ابتدا دامنه خود را انتخاب کنید، سپس نسخه PHP را انتخاب کرده و بر روی گزینه Apply کلیک کنید.
شما عزیزان می توانید در دهاستینگ با تهیه هاست لینوکس بدون محدودیت از طریق Select PHP Version نسخه های PHP مورد نظر خود را انتخاب کرده و همچنین توابع موردنیاز را فعال یا غیرفعال کنید. در صورت وجود هر گونه مشکل از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.